De laatste dagen - Reisverslag uit Amman, Jordanië van Ailje en Henriette Spoelstra - WaarBenJij.nu De laatste dagen - Reisverslag uit Amman, Jordanië van Ailje en Henriette Spoelstra - WaarBenJij.nu

De laatste dagen

Door: Ailje en Henriette

Blijf op de hoogte en volg Ailje en Henriette

01 Februari 2024 | Jordanië, Amman

De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt. Zo ook onze tijd bij Love into Action.

Bijna een maand mochten wij hier dienen

En vandaag nemen we afscheid. Nou ja, dat hebben we gister al een beetje gedaan. Ik ben met de meiden wezen lunchen bij The Green Saloon. We hebben genoten van heerlijke sapjes , shoarma en burgers en veel lol. Nu is het zo dat toen wij al boven in het vrouwen gedeelte zaten we de mannen beneden hoorden praten. Zij hadden het zelfde restaurant uitgekozen. ( niet verwonderlijk want er is er maar één op loopafstand van het centrum waar gewerkt wordt en de bus was in Amman) Met elkaar eten is in deze cultuur geen optie. Iets met ongetrouwde vrouwen en getrouwde mannen bij elkaar.

De cultuur regels hier zijn me nog niet helemaal duidelijk . Ze zijn anders dan in bv. Israël , Egypte en de Westbank.

De laatste dagen zijn we nog druk geweest met allerlei klusjes en bezoeken.

We hebben een geweldige tijd gehad en zijn heel dankbaar dat we deze tijd apart mochten zetten om hier tot zegen te zijn en zelf gezegend te worden.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen en te laten zien maar ook hier hebben ze AVG. en we willen niemand in gevaar brengen.

Helaas zijn de spullen uit Bethlehem nog niet onderweg. Daar blijven we voor bidden.

Dank jullie wel voor alle leuke, lieve en bemoedigende reacties en wie weet tot een volgende keer .

Salaam

Ailje[e-38]Henriette

• 01 Februari 2024 - 13:43

Marianne:

Wat vliegt de tijd! Fijn dat we door jullie verslagen iets konden meebeleven. Tot gauw lieve schatten, goede reis!

Nog één vraagje: is er al een kostenraming voor de keuken? (met het oog op de sponsoring)

Groeten van de Bonsjes

• 01 Februari 2024 - 15:01

Ruurd:

Goed bezig geweest! Dan wensen we jullie een voorspoedige terugreis en zien wij jullie zaterdag!

Groetjes Ruurd en Marianne

• 01 Februari 2024 - 16:08

Henriëtte:

Dank voor het mogen meeleven.

Veilige reis naar huis.

Groetjes van Henriette

• 01 Februari 2024 - 18:43

Wim&Els :

Lieve Henriëtte en Ailje ,

Zo bijzonder dat jullie dit samen konden doen.

Gods wegen gaan soms zo anders. Maar heel waardevol wat jullie in Jordanië mochten dienen. Een lichtje en een Zegen. En zelf ook Gezegend mochten worden.

Een behouden en veilige thuisreis.

Lieve groet, Wim en Els.

• 01 Februari 2024 - 19:14

Emmy Boor:

we zullen jullie als buurtje missen ....tot apps enzo... lieve groet,

• 01 Februari 2024 - 21:24

Dina:

Wat vliegt de tijd en wat hebben jullie mooie dingen mogen doen bij Love into Action! Wat een liefde mochten jullie uitdelen.

Veilig terugreis en we horen graag jullie verhalen.

Jan en Dina

Tags: Henriette